lördag 19 december 2009

lördag

ja, då var ännu en lördag här.. men denna är inte som de andra.. för idag visar termometern -15 grader!!!!!! =kallt! men de e mysigt.. massa rimfrost, snö och mys ute.. gillar vintern :)

har inte hunnit/orkat blogga de senaste dagarna nu.. i torsdags jobbade jag till kvart i sju.. sen va de bara hem och äta och göra sig iordning innan vi drog till lisa för att fira henne och sedan skövde och bogrens :) en riktigt lyckad kväll så att säga..
igår va ja mest allmänt seg.. gick fram till stan en sväng me mamma.. kollade runt lite och sen mötte ja zandra och sen anela för en fika på julius och sen fixade ja å anela present till lisa-fisa :P mkt uppskattat blev iaf vårat 6-pack corona och pruttkudden;) haha.. barnsligt kanske, men otroligt kul :)
kvällen igår slutade på brygget vilket även menas med tristess.. fan va tråkigt de va.. fanns väl kanske vissa faktorer som gjorde de både bättre och sämre.. men kul va de inte iaf..

nu ska jag och bror åka till skövde strax och fixa de sista julklapparna.. bl a till mamma och pappa ;) hehe.. sen ikväll ska jag nog leka chaufför verkar de som ..

ne, dax att kila.. ha en bra dag i kylan ;p
Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar