torsdag 12 augusti 2010

rastlöös!!

ja, börjar bli rastlös nu.. inte kul att bara gå hemma på dagarna.. har dock fått jobba lite på statoil nu.. eller ah, tre gånger sen ja kom hem.. men alltid nått.. men nu börjar ja verkligen känna att ja vill komma igång och jobba, tjäna pengar och ha kul.. nu när ja bara går hemma har ja visserligen all tid i världen att göra saker.. men inga pengar till att göra nått.. så jävla tråkigt.. men idag har ja sökt en hel del.. finns dock typ inga roliga i sverige :/ så har sökt lite i oslo.. kanske drar tillbaka dit.. där trivdes ja ju rätt bra faktiskt.. och har redan en del vänner och bekanta där så varför inte? och det är ju inte så farligt långt hem därifrån heller.. inte direkt som turkiet :P haha.. tar bara några timmar me bussen så e man hemma .. och lättare för folk att hälsa på mig me ;p haha..

ne, nu ska jag börja göra mig iordning lite.. ska dra in till skövde me brorsan och se om man hittar ngt kul :P bättre de än att bara sitta hemma vid datan eller tv:n om ja får säga det själv :P

ne, puss på er så höres vi.. har ju börjat få tillbaka bloggandet nu och tycker de e kul :) synd bara att ja inte kan blogga från mobilen, kan göra allt annat där :/ menmen.. då får ja en anledning att använda datan lite me så inte den bara står och samlar damm :p haha..

ne, fixa sig va de ja

PUSS!

ps. Saknar min zandra! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar