torsdag 8 oktober 2009

torsdag = snart helg :)

ja, torsdag igen då.. ligger här nyvaken i sängen ;) haha.. börjar inte jobba förrän klockan tre så.. och jobbade ju sent igår så en sovmorgon var välförtjänt tyckte jag :P hade dock tänkt försöka gå upp i nått sånär rärtt tid men neh.. ska ju dock upp snortidigt på fredag.. men de får vi ta då :P haha..
ja, vad ska man säga om gårdagen? haha.. hann dessvärre inte blogg men.. började med att ja hämtade emma klockan ett.. sen iväg till vc för att få bedövning.. sen fika me emma, moa å linnea :) mys.. sen återigen iväg till vc för att sätta in en p-stav.. gjorde inte det minsta ont ska ni veta.. men kändes lite läskigt när man såg sprutan som de sätter in den med.. men tur att man inte e spruträdd då :P har den turen att ja aldrig riktigt varit de faktiskt.. men tog kanske 20 sekunder.. och nu kan ewa inte få bebis på tre år om den funkar som den ska.. haha..
kanske känns som ett ämne som man inte borde skriva om såhär i sin blogg på internett.. men de skiter ja i.. jag skäms inte.. så är det !

ne, nu ska ja pallra mig upp ur sängen tror ja.. kanske kan få ngt vettigt gjort innan jobbet :P

ha en bra dag alla :) pusselipuss <3



(längtar till lördag brudar ;) )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar