söndag 11 oktober 2009

FAME

ja herregud.. vilken helg.. gårdagen började med jobb.. vaknade trött som satan efter att ha kört in anela och maja till skövde på fredagskvällen.. fyllon ;) hehe.. och så skulle ja ju upp och öppna.. men väl på jobbet så gick allt bra.. vi fick mkt gjort, va dock extra personal pga superhelgen (?) vet väl inte ja vill kalla den de egentligen men.. de e va de säger så.. va lugnt me folk och så så tiden gick ganska fort då vi ända hade massa att göra.. plus att ja fick sluta tidigare ;) de gilla vi.. sen hem och ducha och fixa sig lite innan moa gumman kom hit.. ut me indra och gå halvvägs till fkp kändes de som, men gick bara till min syssling för att hämta moas leg.. sen hem igen och fortsätta göra sig iordning innan anela ringer och säger att vi har skjuts bort till maja.. NU?! vart fan e min klänning då? jo, borta.. hittar den inte.. så river ut hela garderoben och rummet blir fyllt med klääder överallt.. men till slut hitta moa den och sen va de bara att mösa in kläderna i garderoben igen och springa ner till anela.. sen borta hos maja började förfesten.. vin, groggar... you name it..
sen iväg till sandra för at gratta pauline innan vi fortsatte bort till min kusin för att gratta han lite.. efter det vidare till skövde..

måste erkänna att det blev nog liite mkt alkohol en stund där ;) så lite dimmigt va de allt emellanåt.. :P hehe.. men inget fel på de.. ja va ju go och glad hela tiden, ingen snefylla här inte..

sen blev de donken innan vi drog hem te maja på efterfest :) mys.. sen hem och sova.. klockan hann bli fem innan ja till slut låg i sängen ;)
va dock inte lika kul att vakna med huvudvärk i morse.. men efter en promenad me indra, lite macka, vatten och ett par avsnitt av sex and the city så började jag vakna till liv..
sen va de dax för kalas hos kusinen.. blev bjudna på en mkt god smörgåstårta :9 mumma..

kvällen sen tillbringades me maja, moa, anela och hanna i skövde på bion.. kollade på fame (den nya) och sååååå grymt jävla bra va den... nu spritter de i benen på mig och jag vill inte annat än att dansa.. åååååh... så jäkla duktiga dom e.. grymt !

nu ligger ja äntligen i sängen igen och har kollat på ett par avsnitt SATC me mor.. så nu blir de att dela kudde me john blund innan ännu en ny vecka börjar..

godnatt, pussar !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar