torsdag 14 oktober 2010

ja e grym!!

haha.. ja, idag e ja grym på att uppdatera, det finns de ingen som kan klaga på ;) fan nästan bättre än toppbloggarna ju :p haha.. inte för att jag skriver ngt värt att läsa kanske men.. så är mitt liv idag.. jag har massa att skriva, men inte ett skit av värde :p mohaha..

ne, vad fan ska man ta och hitta på egentligen? jag ska nog ta en cigg och sen knalla ner och kolla posten igen, skrev i förra inlägget att jag skulle göra det, men jag väntar liiite till.. blir bara besviken om den inte har kommit än.. orkar inte springa upp och ner hela tiden i dessa jävla trappor.. ibland undrar jag varför man ska bo högst upp.. så jävla onödigt ibland.. bara massa jobbiga trappor att springa i.. men de säger ju att man får snygg rumpa av att springa i trappor.. så efter den här dan borde ja få en jäääävlgt snygg röv iaf ;) haha..

kommer ni ihåg på den tiden som brevärarna sprang upp och ner i trapporna för att lämna posten? nu gör de inte de längre.. så på tal om rumpor, borde inte de gamla brevbärarnas rumpor vara snyggare än de som är brevbärare nu? visst, de springer ju i trappor i vissa hur fortfarande.. men om jag får säga vad jag tror så kommer det snart finnas brevlådor längst ner i alla trapphus.. eller så kommer vi alla andra icke-brevbärare få knalla ända fram till posten för att hämta våra brev ;p haha.. aksnke inte.. men ändå.. ni förstår vad jag menar..

ne, nu ska jag ta mig en cigg och sen springa ännu en vända i trappan :p (tänker på min snygga röv jag kommer att få) haha ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar