söndag 28 november 2010

Bingolotto

Kvällen har jag tillbringat med mamma framför tvn och Bingolotto :) vann dock inget, men de va trevligt ändå.. Lite söndags mys sådär :)

Annars har ja bara jobbat idag.. Va vääääldigt mkt folk idag och rörigt, men har gått bra iaf :) förstår dock inte att så mycket folk ens tog sig ut idag eftersom de varit så jävla äckligt väder.. Snöat och blåst som faan! De har till och med varnat folk och sagt att man borde hålla sig inne om man inte va tvungen att ge sig ut.. Men jaja.. Vi fick massa att göra iaf.. Och imorrn ska ja jobba igen :) dock bara ett kort pass men ändå :) de e alltid gött att få jobba lite..

Men nu ska jag ta och läsa lite och sen sova :) blir nog ganska lugnt imorrn innan jobbet tror ja.. Ska kanske dra iväg och träna om ja orkar och kan ta mig ut ;) vi har fått typ en meter snö här nu :) de e jävligt fint och mysigt, men jävligt jobbigt att ta sig nånstans..
Fast lite kul att Tidaholm är den staden med näst mest snö i hela Sverige :) lite cool för lilla Tidaholm ;) vet inte vilken stad som har mest men de ska ja försöka ta reda på imorrn ;)

Ne, god natt me er ;) PUSS!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar