tisdag 23 november 2010

ännu mer snö!

ja, jag gillar snö, men de kan väl för fan sluta blåsa så in i helvete.. de e ju nästan omöjligt att gå ute!! sen förstår ja inte heller hur jävla svårt de kan va att åka ut me plogbilen och plöja fram våra vägar så man kommer fram.. vi bor ju för helvete i sverige! det är ett land som vi SKA ha en riktigt vinter! hur jävla svårt ska det vara? vi ska fan vara vana me sånt här väder.. visst, de har varit lugnt ett par år och knappt någon snö alls.. men lärde vi oss inget förra året då de va över en meter? och är de så jävla oväntat? hallå!?!?!

ja, nu är ja lite förbannad, kanske inte på snön just, men på tidaholms komun och våran vaktmästare här hemma.. de e ju fan ingen som kan plöja eller? kom ju fan knappt ut från parkeringen i morse när ja skulle iväg och träna..

men nu är ja iaf inne i värmen och har satt på lite julmusik för att bli på bättre humör.. julmusik får mig att bli glad och faktiskt gilla snön :) vad är en jul utan snö? och visst, de kanske är en månad kvar till jul, men ändå.. de e fan julväder ute och på söndag e de första advent.. så vad gör de om ja tjuvstartar lite? ;)

ne, nu ska ja fan ta tag i mitt rum och städa lite :p

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar