torsdag 2 september 2010

301

ja, det här blir mitt 301:a inlägg i den här bloggen.. inte dåligt :P fastän ja e rätt kass på att blogga till och från :P haha..

igår blev de lite vinkväll hemma hos emma.. kollade på våran slutföreställning och föreställningen vi gjorde i 2:an.. riktigt kul att se faktiskt :P blev även en massa prat och sen film.. nämnde jag att det blev ett par glas vin me? ;) haha.. Anela va även förbi en sväng och tog ett par pennar och tjötade lite.. den jäveln drar ju till magaluf inatt för att va borta i två veckor.. snorungen..

menmen.. slutade iaf med att ja sov hos emma.. orkade inte gå hem genom stan helt ensam klockan 3 på natten och emma ville inte sova själv så.. sen idag har ja inte gjort så mkt.. gick förbi statoil på vägen hem från emma och köpte cola.. sen kollat lite på SATC och sen bakat världens godaste muffins :9 mummmmma !!

är egentligen lite sugen på party ikväll.. men de e de tydligen bara jag som är.. inga andra som har pengar eller är hemma eller har lust.. alla jobbar ju fan imorrn de asen :P haha..

ne, nu ska ja smoka me mor och sen vette fan va ja ska hitta på.. dö framför tv:n?? tror de :P haha

puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar